Afag Vision

Consultanță comercială

Consultanță comercială

Ne dedicăm clienților noștri

Implementarea unui proiect comercial pe o nouă  piață de desfacere, presupune o atentă analiză de piață.  Studiul de piață este esențial pentru a determina segmentarea și poziționarea produselor în materie de marketing și apetit, astfel încât să deții informațiile corecte pentru a evidenția plusul serviciilor oferite către consumatorul final.

Îți dorești să colaborezi cu cei mai buni?

Deținem colaborări strânse cu experți în domeniu, pentru a defini și structura cele mai elocvente studii de piață în funcție de specificul proiectului tău.

Pornește afacerea alături de noi

Piața reacționează diferit pe orice segment, iluzia vânzării directe prin propulsare organică nu mai este de actualitate într-o piață în ascensiune și care oferă o varietate copleșitoare de elemente distinctive pentru fiecare produs. Din acest motiv, susținem proiectele comerciale prin metode de marketing actual, care dau un randament pozitiv.

Campanii media și/sau radio

Campanii pe rețele media

Gestionarea conturilor

Sau, după caz,  putem interveni prin procese de selecție și căutare de furnizori pentru anumite categorii de servicii sau produse. Piața fiind concurențială, oferind posibilitatea de a accesa informații și oferte la nivel mondial, putem susține aceste procese de selecție ținând cont de reperele și caracteristicile furnizate de către clientul nostru.